Kümme kuud tagasi Reali peatreeneri kohalt ootamatult lahkunud Zidane võtab ameti üle täna vallandatud Santiago Solarilt, kes juhendas Reali alates novembrist. Enne seda jõudis viis kuud peatreeneri ametis olla Julen Lopetegui.

"Ma tulin tagasi, sest president helistas mulle. Väga hea meel on tagasi olla, kuid see on suur vastutus, sest klubi käekäigu vastu tunneb huvi niivõrd palju inimesi," sõnas Zidane pressikonverentsil.

Prantslane lisas, et pani mullu ameti maha, sest tundis, et klubi vajas muutust. "Me võitsime Meistrite liiga, kuid kaotasime koduse meistritiitli ja karikavõistlused. See oli minu vastutada," selgitas Zidane.

"Hetkel on liigas kehv seis, kuid mullu oli olukord sarnane. Peame asju vaikselt muutma hakkama, kuid esialgu peame lihtsalt rääkima ja aru pidama," jätkas Zidane.

Solari vallandamine tõusis teravalt päevakorda eelmisel nädalal, kui Real kaotas koduväljakul Amsterdami Ajaxile 1:4 ja langes Meistrite liigas konkurentsist välja juba kaheksandikfinaalis.

Koduliigas käib Reali käsi samuti kehvasti - La Ligas ollakse alles kolmandal kohal, jäädes liidrist Barcelonast juba 12 punkti kaugusele.

46-aastane Zidane juhtis Reali kolmel viimasel hooajal Meistrite liiga võitjaks, kuid 10 kuud tagasi lahkus ta ootamatult omal soovil ametist.