Kuigi Ronaldol jääb Juventuses selja taha kaks suurepärast hooaega - ta on löönud 89 mänguga kokku 65 väravat -, võib tema Itaalia-karjäär sel suvel lõppeda.

Kuna Juventus ebaõnnestus tänavu Meistrite liigas - komistati Lyoni Olympique`i otsa -, mille järel vallandati peatreeneri Maurizio Sarri, kavatseb Torino tippklubi uus juhendaja Andrea Pirlo läbi viia noorenduskuuri. Väidetavalt on Pirlo valmis kuulama kõiki pakkumisi, mis tema mängijate eest tehakse.

Kõige pingsamalt jälgib Sporti andmetel Ronaldo olukorda prantslaste Paris Saint-Germain. Väidetavalt tahab Juventus teenida Ronaldo müügist vähemalt 60 miljonit eurot, mis on Prantsuse meistrile kindlasti jõukohane summa.

Ronaldo leping Juventusega kehtib veel kaks aastat ning portugallane teenib kontrahti kohaselt 600 000 eurot nädalas. See tähendab, et Juventusel vabaneks Ronaldo müügiga palgafondis väga suur summa.

Portugali äss võib olla PSG-ga liitumisest isegi huvitatud, sest siis avaneb tal võimalus jahtida juba neljanda riigi meistritiitlit. Siiani on ta võidutsenud Manchester Unitediga Inglismaal, Madridi Realiga Hispaanias ja Juventusega Itaalias.