Ajaleht teatab, et United peab Mourinhole maksma 5 miljonit naela, kui päris leping 1. maiks tema lauale ei jõua ning 10 miljonit, kui seda pole näha ka 1. juuniks, vahendab Daily Mail.

Sellised eellepingud on jalgpallimaailmas tavalised ning annavad treeneritele ja klubidele kindluse, et asjad ka päriselt nii lähevad, nagu kokku lepitakse.

Mourinho andis tugeva vihje ManU-sse siirdumisest oma hiljutises intervjuus, kus ta teatas, et tema treenerikarjäär jätkub sel suvel uue meeskonna juures.

"Olen alati arvanud, et parem on oodata õiget hetke, mitte tormata. Tunnen, et järgmisel hooajal uue klubiga hooaja alustamine on minu jaoks õige samm. Mul on üpris naljakas karjäär. Ma olen Inglise meister, aga mul pole veel tööd. Olen lugenud enda kohta palju asju - ühel päeval lähen ma Hiina, teisel Itaaliasse, kolmandal päeval öeldakse, et ma olen juba Milanos tagasi. Ma olen nüüd siin - järgmise asjana sa ütled kindlasti, et ma lähen Singapuri koondisse," ütles ta Singapuris aset leidnud usutlusel.

Louis van Gaali käe all mängiv Manchester United on hetkel Premier League'is kuuendal kohal, neli punkti Meistrite liiga kohast maas. Euroopa liigast langeti välja neljapäeval, kui kaotati Liverpoolile.