Alvarez viis endast välja Reali fännid, kui määras eelmisel nädalavahetusel Racing Santanderiga kohtumises 20 viimase mänguminuti jooksul Madridi klubi väravasse kaks penaltit ja näitas punast kaarti Reali mängijatele Ivan Helguerale ja Alvaro Mejiale, teatab AFP.

“Olen saanud üle 50 telefonikõne, kus ähvardatakse mind ja minu perekonda tappa. Ma olen õnnelik olles jalgpallikohtunik ja teen seda tööd suure vastutustundega, kuid mul on ka perekond,” sõnas Alvarez Punto Radio`le.

“Mul on 6-aastane tütar, kes tuli eile koju ja nuttis, sest talle olid teised lapsed ette heitnud, et mina rikkusin Madridi Reali lootused,” lisas Alvarez.

Real kaotas Alvarezi vilistatud kohtumise 1:0 eduseisust lõpuks kahe penalti tulemusena 1:2 ja jääb nüüd liidrist Barcelonast Hispaania meistriliigas maha 5 punktiga.

Ka Reali klubi direktor Predrag Mijatovic oli kaotatud mängu järel nördinud, tunnistades, et kohtumise ajal toimus imelikke asju. “Ma ei mõista, mis nad meiega teevad,” heitis Mijatovic kivi kohtunike kapsaaeda.

Alvarez lükkas aga Mijatovici etteheited tagasi ja ütles, et midagi pole toimumas, lihtsalt kõik teevad vigu. “Eksivad mängijad, direktorid, kohtunikud,” tunnistas Alvarez.

Esimese Alvareze määratud penalti puhul Racing Santanderi mängija Lionel Scaloni selgelt “sukeldus”, teise penalti puhul puutus Reali kaitsja Fabio Cannavaro võitluses palli pärast Nikola Zigicit ja ka see 11 meetri karistuslöök oli antud suhteliselt kergelt.

Hispaania meistriliigas jääb sel hooajal mängida veel kaheksa vooru — Barcelonal on liidrina 59 punkti, järgnevad Sevilla 55, Madridi Real 54 ja Valencia 53 punktiga.