"Teisipäeval kella 20.30 paikus toimus Charlottenburgis politseioperatsioon seoses väidetava enesetapuga. Kodust leiti elutu keha. Ühtegi märki mõne teise inimese seotusest juhtunuga pole," vahendas Bild Berliini politsei teadet.

Poola päritolu modell oli alles nädal varem läinud lahku Müncheni Bayerni ja Saksamaa jalgpallikoondise kuulsast keskkaitsjast Jerome Boateng (32). Boateng ja Lenhardt avalikustasid 2. veebruaril, et on lõpetanud 15 kuud kestnud suhte. Lenhardtil oli varasemast suhtest üks poeg.

Boatengi ja Lenhardti lahkuminek leidis rahvusvahelises meedias palju kajastust. Nimelt süüdistasid nad suhte põrumises avalikult üksteist. Boatengi sõnul saboteeris Lenhardt jalgpalluri suhtlemist tema endise tüdruksübra Rebecca Silveriga. Ühtlasi väitis sakslane, et Lenhardt šantažeeris teda nende suhte alguses, vahendas The Daily Mail.

Lenhardt teatas omakorda, et tema lõpetas suhte, sest Boateng valetas pidevalt ning oli truudusetu. "Ma kindlasti toon kõik välja, aga pean end veidi koguma. Palun andke mulle aega," vahendas The Daily Mail Lenhardti sõnu.

Lenhardti surma kinnitas sotsiaalmeedias tema lähedane sõber Sara Kulka. "Puhka rahus. Igatsen sind ning oleksin tahtnud sinuga hüvasti jätta. Loodan, et leiad nüüd rahu ja loodan, et tõde tuleb kunagi välja. Tean, kui väga sa seda soovisid. Ma ei unusta sind kunagi," kirjutas ta järelehüüdes.

2011. aastast Müncheni Bayerni ridadesse kuuluv Boateng on tulnud kaheksakordseks Saksamaa meistriks, võitnud viiel korral DFB-Pokali ja kahel korral Meistrite Liiga. Saksamaa koondisega tuli ta 2014. aastal maailmameistriks.