Henrik, kui tõsiselt sa vigastada said?

Õnneks mitte eriti tõsiselt. Diagnoosi on raske panna - võiks lihtsalt öelda, et lihas sai veidi kannatada. Sain päris kohtumise alguses põlvega löögi vastu vasaku jala reielihast ning ei suutnud seejärel enam täisvõimsusega mängida.

Avapoolaja kannatasin kuidagi läbi valu ära, aga vaheajal tõmbas lihas külmaks ning teisel poolajal oli palju raskem end liikuma saada. Seetõttu vahetati mind ka poolaja keskel välja.

Kas saad teisipäeval Tšehhimaaga mängida?

Eilsel puhkepäeval olen päris palju arstide juures aega veetnud. Kui mul õnnestub meeskonna tänane kerge treening ja ka teisipäevahommikune harjutuskord kaasa teha, siis pääsen tõenäoliselt tšehhide vastu väljakule. Võrreldes laupäevaga tunnen end õnneks juba paremini.

Kui vigastus peaks osutuma tõsiseks, siis kas see võib mõjutada su lepinguläbirääkimisi Inglise esiliigaklubi Derby Coutyga?

Ei usu, et vigastus nii tõsine on. Kui aga siiski on, peaksin sõitma juuli alguseni vältava suvepuhkuse arvelt end Derbysse ravima, mis poleks eriti meeldiv.

Millise mulje jättis mäng Hispaaniaga?

See oli päris suur pettumus, et me ei suutnud üldse palli hoida. Hispaanlased lõid vajalikud väravad ära, misjärel polnud neil enam kuhugi kiiret.

Aga me ei suutnud ka siis midagi teha - lõime ainult pikka palli ette, andes selle nii vastastele kohe tagasi.

Kuidas võtad kokku mõlemad senipeetud mängud?

Lootsime ise paremaid tulemusi, aga praegu on veel vara ka püssi põõsasse visata. Kuigi me pole seni suutnud üllatavalt suurearvulisele fänniarmeele midagi positiivset näidata, loodame vähemalt viimases kohtumises Tšehhimaaga neile rõõmu pakkuda.

Loodetavasti tulevad inimesed meile taas kaasa elama!

Kohtumisele Hispaaniaga elas A. Le Coq Arenal kaasa ligi 7000 silmapaari. Kas oled varem üldse nii suure publikuhulga ees mänginud?

Võimalik, et see oli minu rekord. Inglismaal olen vahel Derby reservmeeskonnas ja akadeemia esindusega noorte karikasarjas samuti suure publikuhulga ees mänginud, aga mitte nii suure.

Viimases mängus tuleb kodupublikut positiivse tulemusega tänada - viik tšehhidega poleks ju kehv tulemus!