Esimeses kohtumises tuli vastu võtta 0:4 kaotus Saksamaa 3. liigas mängivalt klubilt Fortuna Düsseldorf, vahendab fcflora.ee

Kiire avaväravaga juhtima asunud Fortuna indu ei õnnestunud 24 minuti jooksul murda ning hoolimata Mihkel Aksalu mitmest heast tõrjest tuli siiski vastu võtta neljaväravaline kaotus.

Tarmo Rüütli (pildil) esimesest mängust: “Turniiri ajakava meid ei soosinud, kohe esimeses kohtumises tuli meil mängu astuda. Kohmetus maksis end kiirelt kätte ning meil ei õnnestunudki esimeses mängus enda mootorit käima saada.”

Martin Vunk: “Düsseldorf oli meist taktikaliselt üle ning mängis kavalalt. Esimene mäng tuli meie jaoks kiiresti, reeglid ning väljakukate nõudsid harjumist. Saalijalgpall pole siiski päris meie ala.”

Alagrupi teises kohtumises ootas Florat veelgi tugevam vastane — Saksamaa 2. Bundesliga klubide sekka kuuluv Greuter Fürth. Mäng algas Flora jaoks äärmiselt positiivselt, sest asuti 2:0 juhtima, väravad lõid Ken Kallaste ja Gert Kams.

Paraku ei suudetud edu hoida ning vastase kolm väravat 55 sekundi jooksul tõstis tablool eduseisu vastasele ümber. Kuigi esimese poolaja lõpus viigistas Flora Kamsi löögist mänguseisu, lisas Greuter Fürth oma kontole teisel poolajal veel kolm väravat ning lõppseisuks kujunes 3:6.

Tarmo Rüütli: “Teine mäng istus meil juba paremini ning alustasime igati hästi. Paraku tegid vastased kiirelt skoori ning asusime juba esimesel poolajal tagaajaja rolli. Teisel poolajal ei õnnestunud mängu uut energiat lisada ning sinna see tulemus ka jäi. Andsime siiski kokkuvõttes kõva võitluse ning saime saali kogunenud pealtvaatajate poolehoiu osaliseks.”

Martin Vunk: “Eduseis tuli kiirelt kätte ning veel kiiremalt kadus see käest. Olgugi, et meie mäng õnnestus paremini kui Fortuna vastu, ei saanud siiski vastasest jagu. Laupäevasele kohtumisele läheme aga vastu vaid võidumõtetega, vastane tundub tänase põhjal ülemängitav olema.”

Viimases voorus on täna kell 15.55 FC Flora vastaseks Hamburgi amatöörklubi Curslack.