Nii käisid Cassano juures näiteks Milani eilsest mängust Borissovi BATE-ga vigastuste tõttu eemale jäänud Pato ja Luca Antonini ning samuti tema klubikaaslane Sampdoria aegadest, Giampaolo Pazzini. Vana sõpra läks vaatama ka jalgpallisaapad juba varna riputanud endine Milano Interi ja Itaalia koondise kaitsja Marco Materazzi.

„Ta nägi parem välja kui ma arvasin,” ütles Pazzini AFP vahendusel.

AC Milan teatas enne Meistrite liiga kohtumist, et ametlik teade Cassano seisundi kohta avaldatakse täna. Seni on ringlenud Itaalia meedias spekulatsioonid, et pallurit võis tabada isheemiline insult.

La Gazzetta dello Sport kirjutab, et Cassano võib vajada südamerikke parandamiseks, mida varasematel uuringutel ei avastatud, operatsiooni, kuid paari kuu pärast on oodata juba mängija naasmist palliplatsile.

Goal.com intervjueeris neuroloog Maria Grazia Piscagliat, kelle sõnul on võimalik taolisest probleemist sajaprotsendiliselt taastuda, kuid Cassano peaks tulevikus sõbraks saama tervisliku eluviisiga, samuti vältima stressi. Kui see muidugi oli isheemiline insult, mida seni veel ametlikult kinnitatud pole.

Eile õhtul Meistrite liiga alagrupist edasipääsu kindlustanud AC Milani mängijad pühendasid 1:1 viigiga lõppenud matši just Cassanole. Pärast Zlatan Ibrahimovici avaväravat paljastas Kevin-Price Boateng oma mänguvormi all olnud Cassano nimega särgi numbriga 99. Tavaliselt peaks särgi ära võtmisega kaasnema kollane kaart, kuid väljakukohtunik seda ei näidanud, või pigistas temagi austuse märgiks selle koha pealt silma kinni. Vaata pilti siit.