Briti ajalehtedes kirjutati täna, et Guardiola jättis Kompany kolmapäeval Barcelonaga mängus meeskonnast välja, kuigi Belgia koondise keskkaitsja oli täiesti terve. Suurepärases hoos Agüero jäi aga algkoosseisust välja, sest ka tema ei kuulu enam peatreeneri plaanidesse.

"Ei kuulu minu plaanidesse? Nii Sergio kui Vincent Kompany on selgelt minu plaanides. Kompany polnud terve. Agüero otsus oli aga taktikaline, tahtsin Camp Noul rohkem palli vallata, sest usun, et kui pall on meie käes, on Messi, Suarez ja Neymar vähem ohtlikud," rääkis Guardiola, vahendab Eurosport.

"Rääkisin Sergioga sellest, ta oli väga mõistev. Ta aitas meid lõpuminutitel kõvasti. Vincent on aga tõeline keskkaitsja. Ta meeldib mulle väga, kuid tahame teda säästa. Ta käis Barcelonas arstide juures ja ütles, et pole suuteline mängima. Järgmine kord, kui te sellest kirjutate, helistage mulle või Simonile (City pressiesindaja - toim.). Teil ei pruugi olla minu numbrit, kuid võite helistada Simonile ja ta selgitab, mis on tõsi," andis Guardiola ajakirjanikele soovituse.