Kui laupäevases sõpruskohtumises Usbekistani U-23 esindusega oli Eesti klubide koondis, mille algkoosseisu keskmiseks vanuseks kõigest 21,6 aastat, kaotanud 1:2, siis teisipäevane kordusmatš lõppes 1:1 viigiga, teatab fcflora.ee.

Teisipäevase kohtumise avapoolajal pakkus Eesti klubide koondis väga hea esituse. Esmalt oli võimalus skoor avada Aleksandr Dmitrijevil, kelle löök tabas aga latti. 39. minutil viis Vjatšeslav Zahovaiko penaltist külalised 1:0 juhtima.

“Esimesel poolajal mängisime väga hästi ja väärisime 2:0 eduseisu. Teisel poolajal määrati meie vastu väga palju karistuslööke ja vastastel õnnestus üks selline olukord ka väravaks realiseerida,” kirjeldas hollandlane, kuidas Rustam Kadirov 76. minutil viigitabamuseni jõudis.

“Kokkuvõttes mängisime paremini kui laupäeval, väärisime võitu. Jäin kohtumistega siin Usbekistanis igati rahule. Meie noor meeskond arenes märgatavalt, eriti kasulik oli see reis noortele palluritele,” rääkis Goes.

Enne mängu oli peatreeneril probleeme koosseisuga, sest vigastuse tõttu ei saanud kaasa teha Martin Vunk, palaviku ja kõhuhädadega võitlesid Pavel Londak, Tarmo Neemelo ja Martin Taska. “Tegemist polnud toidumürgitusega, lihtsalt selline pikk reis väsitab organismi ja vastupanu haigustele nõrgeneb,” selgitas Goes Londakut, Neemelot ja Taskat tabanud tõve tagamaid. “Just raskete tingimuste tõttu avaldan oma mängijatele eriti suurt kiitust. Olen uhke, et nad suutsid kõigele vaatamata hea esituse pakkuda ning meeskonnana edasi areneda,” lausus Goes.

Eesti koondis teises mängus Usbekistani U-23 meeskonna vastu: Artur Kotenko, Teet Allas, Alo Bärengrub, Siim Roops, Andrei Sidorenkov, Aleksandr Dmitrijev (86. Oliver Konsa), Taijo Teniste (46. Vladislav Gussev), Janar Tükk (70. Alo Dupikov), Vjatšeslav Zahovaiko (85. Sander Puri), Mati Lember, Gert Kams (72. Jürgen Kuresoo).