Pariisi politsei sõnul sai vigastada 30 inimest, nende hulgas ka kolm politseinikku. 800 politseil võttis aega mitu tundi, enne kui olukord kontrolli alla saadi, kirjutab BBC. Vahistati 21 inimest.

Rahutused vallandusid pärast seda, kui 10 000 PSG fänni pidid meeskonda üle tunni aja Eiffeli torni läheduses Trocadéro väljakul ootama. Viis minutit pärast poodiumile astumist ning enne peatreener Carlo Ancelotti ja kapten Thiago Silva sõnavõtte juhatas politsei meeskonna eemale, kuna fännid hakkasid poodiumile tungima. 

Algas "sõda" pisargaasi ja suitsupommidega ning politsei pihta loobiti erinevate objektidega. Sündmuspaigal oli näha ka PSG äärmuslikemate fännide plakatit, mis ütles "Vabadus ultratele!".

"Ainus järeldus, mis sellest teha saab, on see, et Pariisi Saint-Germainile ei saa lubada selliseid avalikke üritusi enam korraldada," ütles kohaliku politsei ülem Bernard Bocault.

PSG klubi üllitas samal päeval pressiteate, milles öeldi, et nende "pidu rikuti sadade paharettide poolt, kellel pole jalgpalliga mingit pistmist."

Vaata pilte ja videot!