Kohtumine teise Londoni tiimi West Hami vastu sai Jose Mourinho tiimi jaoks kohutav alguse juba 17. minutil, kui Mauro Zarate kodutiimi 1:0 ette viis. Chelsea comebacki lootused said hoobi 44. minutil, mil kahe kollasega saadeti varajase duši alla poolkaitsja Nemanja Matic. Jätkuolukorras said suupruukimise eest kollased kaardid ka Cesc Fabregas ja Diego Costa.

Kuna paar minutit enne seda oli napi suluseisu tõttu lugemata jäetud ka Fabregase värav, ei hoidnud ka Mourinho ja kogu Chelsea treeneritepink end tagasi.

Seega saadeti peagi peakohtuniku poolt tribüünile nii Mourinho ise kui Chelsea abitreener Silvino Louro. Pealtvaatajate seast ülejäänud mängu jälgima pidanud skandaalne portugallane tunnistas fännide kõrval oma silmaga, kuidas tema tiim pärast Gary Cahilli viigiväravat 79. minutil Andy Carrolil ikkagi võrku sahistada lubas ja seeläbi järjekordse kaotuse vastu võttis.

Arsenal üle 20 kuu esikohal

10 mänguga on valitsev meister teeninud nüüd vaid 11 punkti. Tänane vastane West Ham kerkis vähemalt tänaseks õhtuks 20 silmaga 3. tabelireale.

Mängujärgselt ei ilmunud Mourinho ka pressikonverentsile ning võib eeldada, et kogu tänase käitumise eest ootab peatreenerit järjekordne kopsakas rahatrahv ja ilmselt ka juhendamiskeeld.

Päeva lõpetuseks alistas Londoni Arsenal tänu Olivier Giroud ja Mesut Özilile väravatele 2:1 Evertoni, tõustes sellega vähemalt üheks ööks liiga esikohale. Viimati olid Arsene Wengeri juhendatavad Premier League'i tipus 20 kuud tagasi.

Kõik tänased tulemused:

Aston Villa - Swansea 1:2
Leicester - Crystal Palace 1:0
Norwich - West Brom 0:1
Stoke City - Watford 0:2
West Ham - Chelsea 2:1
Arsenal - Everton 2:1