Möödunud aasta juunis sõlmitud leping toob argentiinlasele sisse absoluutselt meeletuid summasid. Nelja-aastane kontraht toob talle aastas automaatselt sisse pisut üle 71 miljonit euro, kuid sellele lisanduvad veel üüratud boonused: ainuüksi lepingu pikendamise eest teenis Messi 63,5 miljonit, samuti teenib ta 70 miljoni euro suuruse lojaalsusboonuse, kui ta enne lepingu lõppemist klubist ei lahku. Kõik kokku teeb Messi ühe hooaja tuluks 104 441 346 eurot ehk 286 140 eurot päevas või 11 922 eurot tunnis, teatab Prantsuse veebileht Mediapart.

Lepingu sõlmimise ja kehtimisega seotud boonustele lisanduvad mõistagi ka erinevad saavutustega seotud lisad, näiteks Meistrite liiga võitmise eest saab argentiinlane 12 miljonit, Hispaania tiitli eest 2,7 miljonit.

Juunis klubi poolt tehtud kalkulatsiooni järgi makstakse Messile koguni 40 protsenti kogu meeskonna palgafondist - kuna pärast seda müüdi maha veel kõrgepalgaline Neymar, võib see osakaal olla tänaseks veelgi suurenenud!

"Messi peab aru saama, kui ebaproportsionaalne on tema palk võrreldes ülejäänud meeskonnaga," kirjutas üks klubi ametnik Messi agendist isale, avaldab Mediapart, kes lisas loole ka ühe väljavõtte argentiinlase lepingust - selle kõige esimese lehekülje.