Eesti klubiga liituks keskkaitsja üleminekuakna sulgemise paiku augustis vaid siis, kui välismaalt lepingut saada ei õnnestu, kirjutab Sportne. 

"Tarmo Rüütli (Flora peatreener) ega Aivar Pohlakuga (Flora president) me pole sel teemal veel rääkinud, aga ma loodan küll, et mulle antakse siin võimalus, kui välismaalt head pakkumist ei saa," ütles eelmisel reedel Inglismaalt naasnud ja FC Floraga edasi treeniv Stepanov.

26. märtsil Watfordiga hooaja lõpuni kestva lepingu sõlminud Stepanov Inglismaale siirdumist ei kahetse.

"Teadsin, et võtan Watfordi minnes riski ning et jään mai alguses mõneks ajaks klubita, kui just uut lepingut ei pakuta, sest enamus liigades on juba hooaeg lõppenud või kohe lõppemas. Uute mängijate peale hakatakse mõtlema alles üleminekuakna avanemise eel," jätkas Stepanov.

"Kuid ma pole oma otsust kunagi kahetsenud. Praegugi pole ma veel nendega lõpparvet teinud. Võib-olla võtavad nad pärast paarinädalast puhkust veel ühendust. Kui minust odavamat ja paremat kaitsjat ei leita, on mul lootust Watfordi naasta."

Uue klubi otsingutes vaatab Stepanov eelkõige Lääne-Euroopa klubide poole.

"Skandinaavia vastu poleks mul ka midagi, kui vaid sellise klubi suudaks leida, kes mind katsetele tahab kutsuda. Lasen oma agentidel kindlasti ka sinnapoole vaadata. Raske loota, et mind just mõni Euroopa tippklubi värbaks, seetõttu loodan Skandinaavia või mõne Lääne-Euroopa keskmike hulka kuuluva klubi peale."

Endine FK Himki pallur Stepanov ei välistanud ka siirdumist tagasi Venemaale, kus ta oli oluliselt paremini tasustatud kui näiteks Watfordis.

Hetkel treenib Stepanov mulluse Eesti meistrivõistluste hõbedameeskonna FC Floraga, käib nendega ka jõusaalis ja iseseisvalt jooksmas.

"Floral on head treeningutingimused ja muruväljak. Olen mõelnud ka teiste Eesti klubidega treenida, aga pole kellegi poole veel konkreetselt pöördunud ega luba küsinud. Tuleb ju ennast tulevaste katsete huvides füüsiliselt vormis hoida."