FC Flora lisab, et ei mõista, kuidas on võimalik sellise intsidendi juhtumine 3 päeva peale UEFA-lt samal teemal saadud trahvist teatamist.

FC Flora on väga pettunud, et mängudel käivate pealtvaatajate seas leidub inimesi, kelles puudub elementaarne inimlikkus mitmes tähenduses ja mõistab seda nii, et klubi fännitribüünil ei käi mänge vaatamas mitte ainult inimesed, kelle eesmärgiks klubi toetamine, vaid ka inimesed, kelle eesmärgiks klubile probleemide tekitamine, teatab FC Flora pressiteenistus.

FC Flora teab, et Eesti ühiskonnas on iseseisvuse ajal jõuliselt toetatud negativistlikku ellusuhtumist, ometi on FC Flora püüdnud arendada ennast jõuliselt inimlikuna ja pakkuda sellisena väljundit inimesele, kes oskab hinnata usku headusesse, usku üksteise inimliku toetamise vajadusse ja teistesse tõelistesse väärtustesse - inimesele, kes ei naera ega irvita õnnetuse üle, vaid ulatab abivajajale käe.

FC Flora peab ennast eestlase ja Eesti kultuuri keskseks klubiks, ometi ei tähenda see, et ta sooviks alavääristada teisi kultuure või rahvaid.

FC Flora loodab, et mõnitajadki mõistavad - ahvihäält tehes ei alanda te mitte ainult mängijat, kelle suunas häälitsused on lendu lastud, vaid sellest enamgi klubi, keda te fännitribüünile tulles omaks peate.