FC Flora on Balti Liigas Riia Skontoga kohtunud ka varem, võõrsil jäädi lätlastele alla tulemusega 0:4. Vaadates alagrupiseisu, on tänane mäng rohesärkidele ülimalt tähtis. Selleks, et säiliks veel edasipääsulootus, tuleb kindlasti võita.

FC Flora peatreener Pasi Rautiainen loodab head tulemust. „See mäng on meile kindlasti väga-väga oluline, eriti tähtis on see aga noorematele mängijatele, kellel napib kogemusi rahvusvahelisel tasandil. Hetkel on meil meeskonnas keeruline seis, mitmed mängumehed on vigastatud. Esmaspäeval selgus, et Jürgen Kuresoo ei saa kaasa teha, kes kahjuks haigestus. Meil läheb raskeks, kuid sellegipoolest ootan oma mängijatelt head esitust,“ sõnas Rautiainen, kirjutab FC Flora kodulehekülg.

FC Flora ründaja Enver Jääger: „Seni ei ole meil Balti Liigas hästi läinud, nüüd tahame kindlasti kõigile tõestada, et me suudame ka Balti Liigas hakkama saada. Ka väravatearve on meil hetkel avamata, katsume ka selle vea parandada.“

Jalgpalliklubi Riia Skonto loodi 1991. aastal, pärast mida võideti Läti meistritiitel 14 aastat järjest. 2005. aastal tuldi teiseks ja aastal 2006 lõpetati meistrivõistlused kolmanda kohaga.

Klubis on pallinud mitmed kuulsad lätlased, eesotsas Maris Verpakovskise, Andrejs Rubinsi ja Marian Paharsiga. Riia Skonto üks kuulsusrikkamaid mänge oli kindlasti 1999. aastal Londoni Chelsea vastu, kui kodumurul suudeti 0:0 välja mängida.

Veel on mänge peetud ka Barcelona ja Milano Interiga. Sarnaselt Florale, on Riia Skonto viimaste aastate jooksul oluliselt noorenenud.

A. Le Coq Arena väravad avatakse teisipäeval kell 17:00 ning pääsmed hinnaga 50.- ja 25.- (kuni 18-aastastele ja pensionäridele) on saadaval kohapeal. FC Flora liikme- ning hooajakaardiga on sissepääs tasuta! Staadioni galeriis on avatud kohvik, seega võib ka otse töölt tulla A. Le Coq Arenale mängu nautima.