Vastuolu sai alguse Jose Mourinho väljaütlemisest: "Chelsea probleem on selles, et mul puudub väravalööja. Mul on Eto'o, kuid ta on 32-aastane, võib-olla 35, kes teab?"

Debatiga ühines Eto'o eksnaine, itaallannast juuksur Anna Barranca, kes ütles The Sunile: "Ma arvan, et Samuel ei ole 35, ta on rohkem 39. Samuel sündis 1974. aastal, mis teeb temast 39-aastase."

43-aastane Barranca, kes on Eto'o lapse ema, ütles, et sellise infoga varustas teda Eto'ga Kamerunis koos üles kasvanud sõber.

Chelsea allikas ütles aga Daily Mailile, et passi järgi on Eto'o kindlasti 32. Mängija agendiga polnud ajaleht veel ühendust saanud.

Mourinho laused Eto'o vanuse kohta hakkasid meedias levima pärast seda, kui Prantsuse telekanal Canal+ oli lindistanud ja eetrisse paisanud vestluse, mis Mourinho sõnul oli eravestlus ega oleks pidanud avalikuks saama. Eilse Meistrite liiga mängu eelsel pressikonverentsil Istanbulis said kõik saalis viibinud ajakirjanikud portugallaselt selle "lindiskandaali" eest ka kõvasti nahutada.

Vaata videot, mille pärast Mourinho pahane oli: