Klavan pääses oma liigadebüüti tegema, kui tuli 67. minutil väljakule vasakkaitsja Matthias Ostrzoleki asemele. Eestlane millegi väga erilisega hakkama ei saanud, aga aitas mitmel korral vastaste rünnaku likvideerida, seejuures ka Ivica Olici üritused, kes veel eelmisel aastal mängis Münheni Bayernis.

Augsburgi jaoks oli tegemist esimese punktiga hooaja esimesest kolmest kohtumisest. Wolfsburgil on kogutud üks võit, üks viik ja üks kaotus.

"Emotsioon on selline, et see asi sai nüüd tehtud ja meeskond punkti kirja. Väga positiivne. Lisaks sai natuke Eesti jalgpalliajalugu tehtud," muigas Klavan, kellest sai esimene mõnes Euroopa tippliigas (Inglise, Hispaania, Saksamaa, Itaalia, Prantsusmaa) platsil viibinud Eesti väljakumängija.

"Kui Eesti koondise juurest tagasi tulin, sain teada, et imelise paranemise teinud Langkamp on sada protsenti terve. Aga ma ei kujuta ette, miks treener mind vasakkaitses platsile saatis. Trennides pole ma seda kohta üldse proovinud," rääkis Klavan Õhtulehele.

"Kui tahetakse, siis mängin seal ka edaspidi - kui mängin, ei ole ju vahet, kus! - aga eks see nõuab ümberharjumist, sest pole pikka aega sel kohal tegutsenud," rääkis Klavan, kes kinnitas suvel Augsburgi siirdudes, et klubi näeb temas eelkõige keskkaitsjat.

Ülejäänud kolmanda vooru kohtumised peetakse nädalavahetusel. Kahe vooru järel oli ainsana täisedu Müncheni Bayernil ja Frankfurti Eintrachtil.