Algselt oli Readingu kodustaadionil peetav Valgevenega mäng mõeldud Inglismaa teise koosseisu mängijate proovimiseks, kuid kuna näiteks vigastusest taastunud Michael Owenil ja Ashley Cole`l on vähe mängupraktikat, kasutab Eriksson ka neid.

Crouchi soovib Eriksson proovida seetõttu, et FC Liverpooli mängija võib vigastatud Wayne Rooney asemel tõusta Oweni ründepartneriks MM-il.

Eriksson kasutab Valgevenega mängus BBC Sporti andmetel keskväljal Tottenhami mängijaid Michael Carrickut, Jermaine Jenast ja Aaron Lennonit koos Middlesbrough palluri Stewart Downinguga.

Paremkaitsja kohta peaks Gary Neville`i asemel täitma neljapäeval Owen Hargreaves, samal ajal kui keskkaitses mängivad Jamie Carragher ja Sol Campbell ning väravat kaitseb David James.

Inglased peavad enne MM-finaalturniiri veel kaks sõprusmängu — 30. mail Ungariga ja 3. juunil Jamaicaga. Inglaste esimene mäng MM-il on 10. juunil Paraguay vastu. Veel on nendega samas grupis Rootsi ja Trinidad & Tobago.

Inglismaa koondis:
Väravavahid: Robinson (Tottenham), James (Manchester City), Green (Norwich)

Kaitsjad: G Neville (Manchester United), Ferdinand (Manchester United), Terry (Chelsea), Cole (Arsenal), Campbell (Arsenal), Carragher (Liverpool), Bridge (Chelsea)

Poolkaitsjad: Beckham (Real Madrid), Carrick (Tottenham), Lampard (Chelsea), Gerrard (Liverpool), Hargreaves (Bayern München), Jenas (Tottenham), Downing (Middlesbrough), J Cole (Chelsea), Lennon (Tottenham)

Ründajad: Rooney (Manchester United), Owen (Newcastle), Crouch (Liverpool), Walcott (Arsenal).

Erikssonil on hiljemalt 24 tundi enne koondise esimest MM-mängu võimalus vigastatud Wayne Rooney asemele uus mängija võtta. Selleks puhuks on Erikssonil reservist võimalik võtta Tottenhami ründaja Jermain Defoe või Crystal Palace`i ründaja Andrew Johnson.