"Ta (Bale) ajas mind treeningutel hulluks. Ta oli tehniliselt vapustav, kuid mängis kogu aeg oma juustega. Need polnud kunagi õigesti," kirjutab Redknapp, kes juhendas Bale`i  Tottenham Hotspuris aastatel 2008-2012.

"Ta näppis oma juukseid kogu aeg ja lükkas neid silmade kohalt eemale ning ma olin juba kergelt hulluks minemas. Ma pidin karjuma: "Gareth, jäta juuksed rahule! Jäta juba see juuste katsumine!"

Redknappi arvates oli Walesi jalgpallitäht treeningutel ka liiga õrnake. "Ta sai kogu aeg mingi löögi. Kukkus maha ja lonkas mõni aeg. Ma arvasin kogu aeg, et füsioterapeudid teevad sellest liiga suure numbri. Nii oli igal hommikul: Gareth jälle komistas ja jäi pikali. Kõik füsiod jooksid kohe tema juurde. Lõpuks ütlesin neile, et jätke ta rahule. Olge mureta, kahe minuti pärast on temaga kõik korras. Ja nii oligi," meenutas Redknapp.

Bale`i jalgpalluri oskustest rääkides jagus ekstreeneril mängijale aga vaid kiidusõnu. "Ta on ääretult tehniline, samal ajal ülikiire ja suurepärase kauglöögiga. Minu jaoks oli väga põnev, et sain tema fantastilisele arengule vahetult kaasa elada."

Bale`ist sai sel suvel maailma kalleim jalgpallur, kui Madridi Real maksis Tottenhamile tema eest 100 miljonit eurot.