Teisipäeval võitis U19 koondis Läti eakaaslasi 1:0 ja kindlustas turniirivõidu. Eesti koondise võiduvärava lõi teisel poolajal karistuslöögist Igor Morozov.

Eesti noortekoondiste peatreener Frank Bernhardt ütles, et meeskond mängis hästi. „Esimesel poolajal oli Läti tugev, aga hoidsime oma värava puutumatuna — meie kaitsetöö oli taas väga hea. Teisel poolajal tekkisid meil võimalused, Rauno Allikul oli hea šanss ka 2:0 lüüa,“ selgitas Bernhardt, kes tõstis esile värava löönud Morozovi ja Ervin Kõlli väga hea mängu.

Eesti U-19 algkoosseis Läti vastu: Daniil Savitski (kapten), Aleksandr Lamonov, Kennet Riis, Igor Morozov, Marti Pähn, Ervin Kõll, Janar Toomet, Eduard Komarov, Henri Anier, Maksim Paponov, Siim Luts.
Vahetusest sekkusid: Rauno Alliku, Ranner Pak, Taavi Laurits.

Tublilt mängisid ka nooremad, Eesti U17 koondislased, võites samuti eile Läti skooriga 1:0. Värav kanti Sten Teino nimele. Kuna eile lepiti 0:3 kaotusega Leedule, siis Eesti U17 lõplik koht selgub tänase Leedu ja Läti mõõduvõtu järel.

„Võistkond mängis täna terve kohtumise jooksul korralikult ja vääris võitu,“ kommenteeris Eesti noortekoondiste peatreener Frank Bernhardt. „Kuigi eile kaotati Leedule 0:3, siis tegelikult polnud ka eilne mängupilt hull: esimesed 15 — 20 minutit olid korralikud, seejärel tulid sisse individuaalsed vead ja kolm kiiret väravat, ülejäänud kohtumine oli taas normaalne.“