Et Levadia nokauteeris Flora juba avapoolajal ja näitas võrreldes Superkarika matšiga oluliselt paremat esitust, on II vooru sümboolse koosseisu peatreeneriks olulise võidu saanud Igor Prins (Tallinna FC Levadia).

Ründajatest kuuluvad valikusse Flora vastu 1:0 värava löönud Vitali Gussev (Tallinna FC Levadia) ja Viljandi JK Tuleviku kolme võidupunktini aidanud, aktiivselt väljakul tööd teinud ja ühe tabamuseni jõudnud Juri Jevdokimov.

Poolkaitseliinis on koht kahele levadialasele: keskpoolkaitsja Konstantin Nahk, kes lõi Levadia kolmanda värava meisterlikult otse karistuslöögist, ja vasakäär Vitali Leitan, kes jõudis oma tabamuseni parema jalaga. Lisaks on poolkaitses FC Kuressaarele kaks väravat löönud ja silmapaistvalt mänginud Vladislav Ivanov ning Maksim Bazjukin (mõlemad Narva JK Trans).

Kaitseliinis on kindlalt mänginud Kristian Marmor (Tallinna FC Levadia), Tomas Rimas (Narva JK Trans) ja Jevgeni Novikov (Nõmme JK Kalju). Vasakkaitsja kohta täidab JK Sillamäe Kalevi leedulasest pallur Vilius Lapeikis, kes laupäevases matšis Paidega sai edukalt hakkama nii rünnakul kui ka kaitses, mängis hästi kokku meeskonnakaaslastega ning realiseeris kaks penaltit.

Väravavahi kohal on teist vooru järjest see puurivaht, kes mängib JK Tammeka vastu - kui esimeses voorus hoidis oma värava puhtana ja viis JK Tallinna Kalevi 3:0 võiduni Janno Hermanson, siis nüüd oli selleks JK Tuleviku samuti Tammeka vastu 3:0 võiduni viinud Kaido Koppel, kes tõrjus mitu tartlaste väga head võimalust.

Eesti Jalgpalli Liit avaldab alates sellest aastast iga Meistriliiga vooru järel vastava vooru sümboolse koosseisu, mis koosneb väravavahist, neljast kaitsemängijast, neljast poolkaitsjast, kahest ründajast ja peatreenerist. Sümboolne koosseis koostatakse lähtuvalt mängijate esitustest ja mängude tähtsusest.

Meistriliiga II vooru sümboolne koosseis:
Väravavaht: Kaido Koppel (Viljandi JK Tulevik)
Kaitsjad: Kristian Marmor (Tallinna FC Levadia), Tomas Rimas (Narva JK Trans), Jevgeni Novikov (Nõmme JK Kalju), Vilius Lapeikis (JK Sillamäe Kalev)
Poolkaitsjad: Maksim Bazjukin (Narva JK Trans), Vladislav Ivanov (Narva JK Trans), Konstantin Nahk (Tallinna FC Levadia), Vitali Leitan (Tallinna FC Levadia)
Ründajad: Vitali Gussev (Tallinna FC Levadia), Juri Jevdokimov (Viljandi JK Tulevik)

Peatreener: Igor Prins (Tallinna FC Levadia)