FC Floral on senipeetud kuuest kohtumisest kirjas 4 võitu, 1 viik ja 1 napp kaotus Levadiale, mis paigutab neid tabelis 4. kohale, kirjutab FC Flora kodulehekülg.

Rohesärkidel on hooaja alguses olnud mitmeid probleeme koosseisuga, kuid loodetavasti on kohtumiseks taas rivis nii Teet Allas kui ka Alo Bärengrub, kes on viimasel ajal vaevlenud vigastuste küüsis. Kindlasti jäävad eemale Heikki Talimaa, Tomas Sirevicius, Jürgen Kuresoo, Martin Vunk ja Martin Hurt.

FC Flora ja TVMK on ühe korra sel aastal juba kohtunud, kui hooajaeelse sõpruskohtumise võitis Flora tulemusega 2:1.

“On superheameel, et saame mängida jälle kodustaadionil, naturaalmurul,” rõõmustab FC Flora peatreener Pasi Rautiainen.

Mängust TVMK vastu arvab Rautiainen, et tegemist on suure väljakutsega. “Neil on viimastel mängudel häid võimalusi olnud, kuid me ei karda TVMKd. Kui püüame mängida kirglikult, siis on meil kõik võimalused heaks resultaadiks, ” lisab soomlasest peatreener.

FC Flora ründaja Jarmo Ahjupera loodab head tulemust: “Tuleb võitluslik ja tasavägine mäng, loodame saavutada positiivse tulemuse.”

FC TVMK asub liigatabelis Florast üks aste kõrgemal 3. kohal, kirjas on 5 võitu ja üks kaotus tiitlikaitsja FC Levadia vastu. Nii nagu floralastel, on ka TVMK-l probleeme koosseisuga, pikka aega on eemal olnud Vladislav Gabovs, Eduard Sarajev, Maksim Kisseljov ja Vladislav Gussev.

FC TVMK peatreener Vjatseslav Smirnov: “Järgmised kolm vooru lahendavad kolmnurga Flora-Trans-TVMK, mis paneb paika jõujooned Levadia seljataga. Need mängud on kõik rasked ja kurnavad meeskonda, kuid maiuspalad pealtvaatajatele. Floraga on meil ühine probleem — kuidas saada põhimehed platsile. Kuidas see õnnestub ja kuidas nad mängivad, sellest sõltub suurel määral tulemus. Mõlemad meeskonnad annavad kindlasti oma parima.”

TVMK kaitsja Erko Saviauk ootab tulist kohtumist. “Kalender on tänavu selline, et meie jaoks algavad nüüd medalimängud ja 19. maiks on olukord palju selgem. Teeme omalt poolt kõik, et olla siis vähemalt kolme hulgas. Mängud Floraga on alati olnud eriti tulised, ” sõnab Saviauk.

Teistes Eesti meistriliiga mängudes on vastamisi Ajax-Trans, Levadia-Tulevik, Maag Tammeka-Kalev ja Vaprus-Kuressaare.