Traumast paranenud Taavi Rähn on kiiresti pääsenud Leedu klubi Panevežise Ekranase põhikoosseisu ja mängis teist kohtumist järjest kogu mängu kaasa, teatab FC Flora kodulehekülg. Seekord võideti 4:1 Vilniuse Žalgirist. Ekranas on 29 punktiga 5. kohal, jäädes liidrist FBK Kaunasest maha 5 punktiga.

Norras mängis jällegi täismängu Fredrikstadi eest meie keskkaitsja Raio Piiroja, kui viigistati 1:1 Odd Grenlandiga. Turniiritabelis asuvad nad 8. kohal 17 punktiga.

Joel Lindpere mängis Norras 84 minutit, Tromsö leppis 1:2 allajäämisega teisel kohal asuvale Bergeni Brannile. Tromsö on 9. kohal. Enar Jääger ja Aalesund sõidavad homme külla Rosenborgile.

Venemaal mängisid teineteise vastu Andrei Stepanov ja Sergei Pareiko. Himki ja Tomi vaheline mäng lõppes 1:1 viigiga, kusjuures mõlemad eestlased mängisid täismängu ja lõpus teenis Pareiko hoiatuse mänguaja venitamise eest. Dmitri Kruglov oli varupingil, kui Lokomotiiv sai üle pika aja võidu — 5:2 Krõlja Sovetovi üle. Turniiritabelis on Loko 8., Tom 9. ja Himki 11. kohal, punkte vastavalt 20, 19 ja 18.

Vene I divisjonis sai Vladimir Voskoboinikov mängida vaid 24. minutit, kui ta välja vahetati seoses sellega, et üks Torpeedo mees sai punase kaardi ja treenerid tegid varakult taktikalisi ümberkorraldusi. Kokkuvõttes kaotati Terekile 1:2.

Rootsi esiliigas Suprettan said mängida kõik meie leegionärid. Sundsvall koos 69 minutit mänginud Tarmo Neemeloga võitis 2:1 Degerfors IF-i ja tõusis turniiritabelis 3. kohale. Võidu sai ka Aivar Anniste ning Vitali Gussevi klubi Enköping, kui alistati Hacken 1:0.

Ingemar Teever teenis aga 1:1 viigimängus Mjällby AIF-iga 38. ja 60. minutil hoiatuse ja pidi ennetähtaegselt mängust lahkuma. Enköpingi koht on kaheksas ning Östersil viieteistkümnes ehk eelviimane.