Rootsis mängisid kõik Eesti koondislaste klubid — neist ainsana sai punkte Helsingborgs, mängides 0:0 Elfsborgiga, teatab fcflora.ee. Tarmo Neemelo mänguaega ei saanud, kuna teda segas eelmises mängus saadud trauma.

Nii Kristen Viikmäe kui ka Ingemar Teever mängisid terve kohtumise, kuid nende klubid kaotasid — Gefle 0:1 Hammarbyle ja Östers 0:3 Djurgardenile. Nüüd on Gefle IF 12 punktiga 7. kohal, Helsingborgs 10 punktiga 9. kohal ja Östers IF 5 punktiga eelviimasel ehk 13. kohal.

Venemaal said kokku Lokomotiiv ja Torpedo, esimene võitis 4:1 ja jätkab tõusu turniiritabelis, jõudes 6. kohale 14 punktiga. Dmitri Kruglov ja Andrei Stepanov mängida ei saanud, kuid Enar Jääger osales esimesed 68 minutit. Torpedo meeskond asub endiselt 14. kohal 7 punktiga.

Taanis lõppes pühapäeval meistriliiga ja endale juba tiitli kindlustanud FC Kopenhaagen kaotas viimases voorus Silkeborgile 2:3, Urmas Rooba ei mänginud. Üldse osales eestlane koduklubile kulla toonud hooajal vaid kahes mängus. Kopenhaageni edumaa Brondby ees jäi lõpuks 6 punkti, pronksi pälvis Odense.