Taavi Rähn mängis terve kohtumise Ukraina liigas Krivbassi vastu — paraku tuli väga olulises mängus võõrsil Volõnil 1:2 kaotus vastu võtta, mis tegi Taavi koduklubi olukorra enne viimast vooru lausa ülikriitiliseks, teatab fcflora.ee. Seni Volõni kannul püsinud klubid möödusid ja nüüd on Lutski klubi tabelis väljalangejakohal ning pidamata on veel vaid viimane voor. Tabelilõpp on järgmine: 13. FK Harkov 33 punkti, 14. Krivbass 33 punkti, 15. Volõn 32 punkti. Viimases voorus mängib Volõn kodus Tavriaga.

Hästi ei läinud laupäeval ka Tomski Tomi põhiväravavahil Sergei Pareikol. Nimelt tuli 1:2 alla vanduda Krõlja Sovetovile ja kuigi Pareikol õnnestus penalti tõrje juba teist korda sellel hooajal, teenis ta ka kolmanda hoiatuse, mis peaks ta järgmiseks mänguks pingile jätma.

Seevastu Dmitri Kruglov tõi oma tagasitulekuga duublist põhisse Lokomotivile juba teise järjestikuse võidu. Seekord võideti Zeniit 3:1, kusjuures Dmitri pääses platsile 82. minutil.

Mark Švetsi koduklubi SKA Energia Habarovsk saavutas suure 4:0 võidu Angušti nimelise klubi üle Vene I divisjonis, kuid Mark ei osalenud teist mängu järjest.

Üle pika aja midagi rõõmsamat ka Sergei Terehhovi tegemistest. Nimelt lõi ta duublite mängus Šinniku eest viimase värava 80. minutil Lutš Energia duubli vastu seisuks 5:1. Peale seda vahetati ta 86. minutil välja. Põhimeeskondade mängus pühapäeval Sergei ei osalenud ja Šinnik pidi leppima 0:1 kaotusega ja asetseb hetkel eelviimasel kohal 6 punktiga 8 mängu järel.

Lõppes ka Inglise liiga ja viimases voorus 4:2 Wigani võitnud Londoni Arsenal kindlustas sellega endale vajaliku IV koha ja pääsu Meistrite liigasse, kuna konkurent Tottenham leppis kaotusega 1:2 West Hamile. Mart Poom meeskonna pingile ei pääsenud.

Urmas Roobal ja FC Kopenhaagenil piisas tiitlivõiduks Taanis ka kaotusest eelviimases voorus Odensele 0:1, kuna ainus konkurent Brondby hävis koguni 1:4 AC Horsensile. Rooba mänguks üles antud ei olnud.

Venemaal kaotas Torpedo 0:2 Moskva Spartakile, seejuures mängis Andrei Stepanov terve mängu, Enar Jääger sekkus 62. minutil. Torpedo asub 7 punktiga 14. kohal.

Norras saavutas Raio Piiroja koos Fredrikstadiga väärt võidu mulluse meistri Valerenga üle 2:1, Raiolt terve mänguaeg. Fredrikstadile oli see esimeseks võiduks.