Reali eest olid täpsed Eden Hazard, Karim Benzema (2) ja Federico Valverde. Huesca auvärava eest hoolites David Ferreiero. Belgia vutitäht Hazard lõpetas sellega pika väravapõua, viimati lõi ta Reali särgis värava mullu 5. oktoobril.

Võidukas oli ka Reali linnarivaal Madridi Atletico, võites võõrsil 3:1 Osasuna meeskonda. Atletico eest lõi kaks väravat Joao Felix, ühe tabamuse lisas Lucas Torreira. Kusjuures Felixil oli võimalus ka kübaratrikk vormistada, ent Portugali koondislane eksis penaltil. Osasuna ainsa värava lõi Ante Budimir.

Õhtu viimases mängus ei suutnud FC Barcelona enamat 1:1 viigist Alavesi vastu. Alaves läks mängu juhtima 31. minutil, kui Luis Rioja võttis palli ära Barcelona puurilukult Netolt ning lõi mänguvahendi tühja väravasse.

Barcelonale päästis viigipunkti Antoine Griezmann, kes oli täpne 63. minutil. Kataloonia klubi sahistas kohtumise jooksul veel kahel korral võrku, kuid nii Griezmanni kui Lionel Messi väravad tühistati suluseisu tõttu. Alaves mängis pool tundi ka arvulises vähemuses, sest ründaja Jota teenis kaks kollast kaarti.

Hispaania kõrgliiga liidriks kerkis Real, kes edestab kahe punktiga Real Sociedadi, Atleticot ja Cadizi. Juba neli mängu võiduta olev Barcelona asub kaheksa punktiga 12. kohal.