Andres Iniesta kohtuniku poolt antud üleajal löödud kaunis värav viigistas Londonis peetud kohtumise 1:1-le ning viis võõrsil löödud värava reegli alusel finaali Barcelona meeskonna, vahendab sport.err.ee

Kuid norralasest väljakukohtuniku Tom Henning Ovrebo otsused mitmel puhul jätta Chelsea kasuks penalti andmata viisid endast välja kogu Chelsea meeskonna ning fännid.

Pärast lõpuvilet tormas kohtunikult õigust nõudma ründaja Didier Drogba, kes turvameeste poolt õigusemõistja juurest ära tiriti.

Drogba pääses aga kohtunikuga uuesti silmitsi staadionitunnelis, kus ründajat ei suutnud isegi peatreener Guus Hiddink maha rahustada.

Viimaste minutite kaost suurendasid ka Chelsea fännid, kes loopisid lippe ja muud kättejuhtuvat rõõmustavate Barcelona mängijate suunas ning ka väljaku tehnilisse alasse.

Guus Hiddink Drogba käitumist aga ei kritiseerinud vaid kaitses mängijat, öeldes, et sellisel hetkel on emotsioonid laes ning mängijate reaktsioon oli õigustatud. „Oleks Drogba kohtunikule kallale läinud, siis oleks hoopis teine asi olnud, kuid Didier oli küll emotsionaalne, kuid kontrollis täielikult olukorda," sõnas Hiddink.