Elevandiluuranniku ründaja on võtnud kätte ning vastanud sotsiaalmeedia teel Fenerbahce fännidele.

"Te kutsusite mind ahviks ja unustasite, et hüppasite rõõmust, kui mu vend kaks väravat lõi," ütles Drogba klubi Facebooki lehel, viidates Kameruni ründaja Pierre Webo kahele väravale Fenerbahce 2:1 võidumängus.

Samuti olla üks fännidest osutanud Fenerbahce staadionil Droba ja Emmanuel Eboue pihta banaaniga.

"Te kutsute mind ahviks, kuid nutsite, kui Chelsea võitis Fenerbahcet 2008. aastal Meistrite liigas. Kutsute mind ahviks, aga hüppasite teleka ees, kui ma võitisin 2012. aastal Meistrite liiga. Kutsute mind ahviks, kuid saite vihaseks, kui ma Galatasarayga meistriks tulin," lisas Drogba.

Drogba küsis ühtlasi, kuidas saab selliselt käituv inimene üldse olla tõsine Fenebahce fänn, kui tema klubis mängib kamerunlane Webo ning Senegali koondislane Moussa Sow.

Istanbuli derbi polnud ainus mäng nädalavahetusel, kus rassismiga probleeme oli. Pühapäevane Itaalia liiga mäng AC Milani ja AS Roma vahel San Siro staadionil tuli kaheks minutiks suisa katkestada, kui Roma fännide poolt kostus ahvihäälitsusi Mario Balotelli ja Kevin-Prince Boatengi suunas.

Roma sai esmaspäeval selle eest 50 000 eurot trahvi ning võib järgmise sarnase intsidendi korral tulevikus mõned oma mängud pidada tühjade tribüünide ees.