"Pärast esimest poolaega ei olnud kahtlustki, kes siit võitjana väljub, tasemevahe on meeletu. Kui Unitedil minema hakkab, siis seda rongi ei suuda mitte miski peatada. Neuer on see-eest teinud head tööd, päästis Schalke veel suuremast häbist. Kahju, et Sir Alex Ferguson teda Unitedisse ei ostnud. Sobiks hästi karjääri lõpetava Van der Sari asemikuks. Giggs on löönud Meistrite Liigas vähemalt ühe värava 12-l järjestikusel hooajal. Milline mees! Mitu korda Raul kogu mängu jooksul palli puutus, esimese poolaja alguses vist ühe korra puudutas. Ülejäänud aja lonkis niisama ringi ja vaatas pealt. Unitedi poolt tõesti nauditav mäng."

"Jah, üksi on Manule ikka suht raske vastu saada. Wenger pani esimest korda sel hooajal oma kommentaaridega täppi - Schalkel polnud tõesti mingit võimalust!"

"Man of the Match oli neile väravatele vaatamata Neuer. Flopiks hindan Park'i, sest Schalke oli üks hall mass, kui vahetusest tulnud erksamad mehed, sealhulgas feldmarssal Kluge välja arvata. Kuigi Nani oli veelgi kehvem, siis vahetusmängijana ja võiduseisus olles juba ebaoluline tõik. Vana kaardivägi tegi asja ära, kuigi sundimatut koperdamist oli Manul väravaüritustel ikka võimatult palju. Lubamatult palju.

Veelgi huvitavam pilt oli mängujärgne vennastumine ja särgivahetused. Sir Alex Ferguson oli rahulolu kehastus ise. Võttis vaevaks sammuda keskringi kohtunikke tänama ja hispaanlase Carlos Velasco Carballo vastu ei olnud tal midagi. Erakordne sündmus. Lisaks näidati, millise maia näoga ta Neueriga kätles. Neueri solvunud hoiakust võis aga aru saada, et neil ei ole ühist teed loota ja seda Sinilindu United väravasse osta ei jõua."