Pärast mängu toimus kaks pressikonverentsi, esmalt Arsenali peatreeneri Arsene Wengeri, hiljem ka Cityt juhendava Manuel Pellegrini oma. Mõlemad mehed saabusid ajakirjanike ette seejuures nelja veetleva idamaise stjuardessiga, Arsenal Fly Emirates`i ja Pellegrini Etihad Airwaysi omadega. Paistis, et taoline meeskonna suursponsorite reklaam on mõlema klubi jaoks tavapärane ning naised kuuluvadki igas sõpriskohtumises klubi "koosseisu".

Muus osas oli pressikonverents nagu iga teinegi. Kohale saabunud Briti meedia küsis mõlema peatreeneri käest põhiliselt konkreetsete mängijate ja võimalike üleminekute kohta, inglise keelt kõva aktsendiga purssinud soomlasi huvitas vaid see, kuidas jäädi rahule publikuga ning kas järgmisel aastal tullakse Soome uuesti. 

"Mängisime täna hästi ja usun, et mängijate enesekindlus tõusis uue hooaja eel. Olen väga üllatunud, et siinkandis on nii palju Arsenali poolehoidjaid" sõnas võidukas Wenger. Tõsi, staadionil domineerisid puna-valged särgid, City fänne oli kordades vähem.

Briti ajakirjanikud tundsid erilist huvi Luisi ja Luizi ehk Suareze ja Gustavo võimaliku liitumise kohta.

"Luiz Gustavo Arsenali?" oli Wenger üllatunud, "Internet on minust tõepoolest kiirem, nad teavad minust palju rohkem," teatas ta naerdes. Suarezest rääkides jäi prantslane napisõnaliseks, öeldes vaid, et lootus uruguaylane soetada on säilinud.

Manuel Pellegrini sõnul ei kajastanud lõppskoor mängupilti. "See polnud parim viis hooajaeelsete mängude lõpetamiseks. Kuid meil oli täna palju võimalusi, rohkem kui Arsenalil," arvas Pellegrini mõnevõrra üllatuslikult.

"Saime hooajaeelsetes mängudes 3 võitu ja 4 kaotust, aga olen kindel, et nädala pärast, mil algab uus hooaeg, oleme taas parimas vormis."

Seda, kas meeskonnad lähiajal taas Helsingisse mängima on tulemas, ei söendanud kumbki treener lubada.