Esmakordselt Euroopasse pääsenud ning kohe ka alagrupist edasi play-off'i rühkinud Augsburgi treener Markus Weinzierl nimetas Liverpooli vastaseks saamist "heaks ja huvitavaks loosiks", kuid lisas: "Ma eelistanuks, et need kohtumised toimunuks näiteks kuus nädalat tagasi. Praegu on vastase vorm tõusuteel ja vigastatud pallurid naasmas. Liverpool on Euroopa liiga võidu üks nõudlejaid."

Samas avaldas ta arvamust, et Ausgburgil on üks väike eelis. "Me teame Liverpoolist ja eriti Jürgen Kloppi stiilist peaaegu kõike," viis Weinzierl jutu Saksamaal iidoli seisus treenerile, kes asus tänavusest Liverpooli tüürima. "Aga ma olen kindel, et ka nemad on valmis ega alahinda meid."

Ülitihedas kalendris kahe sarja - Bundesliga ja Euroopa liiga - vahel jõu jaotamise kohta lausus ta: "Järgmine mäng on alati kõige tähtsam. Liverpooli siiatulek tekitab kõigis meis elevust. Aga me ei tunne vähimatki kartust. Loodan, et lahkudes mäletavad nad veel kaua, kus Augsburg asub."

Weinzierl pidas oluliseks, et koduväljakul enda puur puhas hoida, aga veel olulisemaks midagi muud: "Peame säilitama oma näo ja mängu. Agressiivsus algusest peale on oluline."