Videolinti vaadates veendus del Bosque, et Eesti on hea kaitsega meeskond ja osav standardolukordade lahendamisel, kirjutab sportnet.ee

“Muidugi ei hakka ma mängijatele kinnitama, et Eesti on võimas jalgpallijõud, kuid iial ei saa alahinnata meeskonda, kes on hea kaitses ja standardolukordade lahendamisel,” sõnas Euroopa meistermeeskonna pärast EM-i Luis Aragoneselt üle võtnud del Bosque.

“Hoiatan meeskonda, et nad ei võtaks mängu lõdvalt ainult sellepärast, et eestlased kaotasid Bosniale 0:7. Vaatasin lindilt Eesti — Belgia mängu, see oleks võinud vabalt belglastele 1:2 kaotusega lõppeda. Nägin, kui ohtlik Eesti võib olla, kuid eestlaste kahjuks kaotasid nad järgmise mängu 0:7 ning nüüd mõtlevad kõik, et nad ei oskagi jalgpalli mängida.”

Hispaania meedia andmetel alustavad Hispaania algkoosseisus ka ründajad Fernando Torres ja David Villa, Del Bosque seda ei kinnitanud. “Ma ei tea praegu ise ka, kes mu algkoosseisus on, otsustan seda pärast tänaõhtust treeningut.”

Barcelona poolkaitsja Xavi: “Eestiga võõrsil mängida on igal juhul raskem kui kodus. Seda enam, et meil lasub favoriidi roll — vastasmeeskonnal on sellistel puhkudel motivatsioon alati suurem.”