Kaks aastat tagasi Van Gaaliga sarnases olukorras olnud ning sule sappa saanud Moyesiga ei nõustu aga Inglise vutilegend Alan Shearer, kes usub, et hollandlase päevad on loetud.

"Ma ei arva, et Manchester Unitedist peaks saama klubi, kes peatreenereid vallandab. Olin pettunud, kui ma oma töökoha pärast 10 kuud kaotasin, kuid ma olen eeldanud, et Manchester United on alati seisnud suuremate aadete eest kui regulaarselt peatreenerite vallandamine. Seega ma arvan, et nad ei tohiks teda lahti lasta," rääkis Moyes BBC Sportile.

Endine ründaja Shearer leiab, et Van Gaalil pole Old Traffordil enam midagi teha. "Arvan, et ta peaks olema õnnega koos, kui oma ametiaja lõpuni vastu peab. Ma imetlesin, kuidas ta alati vastu võitles ning oma klubi ja enda eest seisis, kuid ma nägin pärast kaotust Sunderlandile murtud meest ning viimane esitus Euroopa liigas oli lihtsalt kohutav," sõnas Newcastle'i ikoon.

Unitedi järgmine kohtumine on esmaspäeval, kui FA karikasarja raames sõidetakse külla kolmanda liiga klubile Shrewsburyle.