Peterburi Zeniit, kes oli meistritiitli juba varem taganud, võitis 30. voorus kodus Jose Salomon Rondoni väravast Moskva Lokomotiivi 1:0.

Teise Meistrite liiga koha nimel pidasid armutu võitluse Moskva CSKA ning viimaste aastatega Vene kõrgeimasse seltskonda kerkinud FC Krasnodar. Et viimases voorus tegid mõlemad 1:1 viigi - CSKA võõrsil Rostoviga ja Krasnodar võõrsil Moskva Dinamoga -, kogusid meeskonnad võrdselt 60 punkti. Tugevaimasse eurosarja pääses seega CSKA, kes sai hooaja jooksul Krasnodarist kaks võitu enam.

Lisaks Krasnodarile mängivad tuleval hooajal Euroopa liigat ka liiga neljandana lõpetanud Moskva Dinamo ning karikavõitja Moskva Lokomotiiv.

Üle pika aja taas kõrgeimas divisjonis mänginud Moskva Torpeedo võitis viimases voorus küll 2:0 Mordvat, ent langes ikkagi esiliigasse. Eesti koondise ründaja Sergei Zenjov, kes kuulus eile Torpeedo algkoosseisu, kuid vahetati 47. minutil välja, ei jätka uuel hooajal klubis, sõnas tema agent Jevgeni Novikov Vene Delfile. Lisaks Torpedole langes kõrgliigast välja Tula Arsenal, üleminekumänge hakkavad pidama Ural ja Rostov.

Vene esiliigast kerkisid otse kõrgliigasse Samaara Krõlja Sovetov ja Mahhatškala Anži, üleminekumängude kaudu on sama võimalus ka Tosnol ja Tomski Tomil.