Juventus läks võõrsil vastamisi suurepärases hoos oleva Roma Lazioga ning pidi 1:3 kaotuse vastu võtma. Külalised pääsesid küll 25. minutil Cristiano Ronaldo tabamusest juhtima, aga vaheajale mindi siiski viigiseisus, kui esimesel lisaminutil oli täpne Felipe Luiz.

Teisel poolajal läks Juventuse jaoks olukord keerulisemaks 69. minutil, kui punase kaardi teenis Juan Cuadrado. Loetud minutid hiljem pääseski omakorda Lazio juhtima tänu Sergej Milinkovic-Savici väravale juhtima. 95. minutil vormistas lõppseisu Felipe Caicedo. Lazio võit oleks võinud ka suuremate numbritega tulla, aga Itaalia kõrgliiga tänavuse hooaja suurim väravakütt Ciro Immobile, kelle arvel on 17 tabamust, eksis penaltil.

Rooma Lazio on nüüdseks võitnud juba 7 kohtumist järjest ning 33 punktiga hoitakse kolmandat positsiooni. Hooaja esimese kaotuse jäänud Torino Juventus jääb kolme silma kaugusele. Liidrina jätkab Milano Inter (38).

Nukralt on käimas suurklubi Napoli käsi. Laupäeval tehti 1:1 viik Udinesega, mis tähendab, et meeskond pole kõikide sarjade peale kokku juba üheksas kohtumises võidurõõmu saanud tunda.