Tänavuse hooaja eel lahkus meeskonnast mitu kogenumat mängijat ning see olevat kasvatanud Ramose mõjujõudu, kuna lahkujateks olid pigem Ronaldo sõbrad.

Suvel lahkusid Realist näiteks James Rodriguez, Alvaro Morata ja Pepe. Esindusmeeskonnas said selle võrra suurema rolli mitmed nooremad mängijad.

Lisaks olevat klubi sees nõrgendanud Ronaldo positsiooni ka kaasmaalase Fabio Coentrao järjekordne laenule siirdumine. Eelkõige olevat talle valusalt aga mõjunud eespool mainitud kolme mängija lahkumine. Seejuures on Rodriguez ka Ronaldo heaks sõbraks väljaspool palliväljakut.

Ramos saab samal aja hästi läbi aga Nacho, Marco Asensio ja Dani Ceballosega ehk meestega, kelle osakaal esindustiimi mängudes on aina suurenenud. Lisaks on põhitegijatest jätkuvalt Ramose liitlasteks Dani Carvajal ja Isco.

Nii ongi Ramose mõjuvõim meeskonna sees kasvanud ja see ei ole Ronaldole meeltmööda. Viimati rääkis Ramos Hispaania meediale, et tulevikus võiks tiimi kuuluda maailma kõige kallim jalgpallur Neymar. Selles väljaütlemises nähti taaskord otsest rünnakut Ronaldo vastu.

Reali hooaja algus ei ole kõige edukam olnud ning Hispaania liigas kaotatakse liidrikohal olevale FC Barcelonale juba kaheksa silmaga. Meistrite liigas ollakse küll alagrupist edasi pääsemas, kuid grupi esikoht on minemas Tottenhamile.