Vinicius lõi Realiga käed juba eelmisel aastal, kuid võistkonnaga liitus ta alles nüüd. Pärast täisealiseks saamist Madridi saabunud brasiillane kuulus seni Brasiilia tiimi Flamengo ridadesse. Realil tuli tema eest maksta umbes 45 miljonit eurot.

Seni on arvatud, et Viniciuse puhul on tegemist tulevikuprojektiga, kuid aina enam tundub, et brasiillane võib suure võimaluse saada juba algaval hooajal.

Vinicius on praeguseks Reali esindusmeeskonnaga koos treeninud kaks nädalat ning treeneritele on jäänud temast väga hea mulje. Juhendajate hinnangul on ta füüsiliselt valmis meeste seas mängima ning tema kiirus ja võimsus on samuti piisavad. Praeguse seisuga usutakse, et ta võiks Realis tegutsema asuda vasaku ääreründajana.

Vinicius ütles viimasel pressikonverentsil, et teda laenule ei anta ning Hispaania meedia teadete kohaselt ongi patreeneril Julen Lopeteguil brasiillasega suured plaanid.

Praeguseks on selge, et Realil ei õnnestu sel aastal palgata Neymari ja Kylyan Mbappet. Keeruliseks on osutumas ka Eden Hazardi soetamine. Seega võibki Viniciusest saada Cristiano Ronaldo otsene asendaja.