Inglise jalgpalliliit (FA) andis 28-aastasele serblasele aega süüdistusele vastata täna õhtu kella 18-ni (20-ni Eesti aja järgi). Süüdistus puudutab Ivanovici tehtud viga Wigani mängijale Shaun Maloney'le vahetult enne Juan Mata 2:1 võiduväravat kohtumise kolmandal üleminutil.

Kuna peakohtunik Mike Jones ega ka tema abikohtunikud intsidenti platsil ei näinud, võttis FA juhtunu enda käsitleda. Süüdi mõistmise korral peab Ivanovic vahele jätma Chelsea FA Cupi poolfinaalmatši Tottenhamiga eeloleval pühapäeval ning meistriliiga mängud Arsenali ja Queens Park Rangersiga, mis on Chselsea'le otsustava tähtsusega, kui nad tahavad hooaja esimese nelja seas lõpetada, vahendab BBC Sport.

Wigani peatreener Roberto Martinez oli kohtunik Jones'i peale pahane, et too Ivanoviciga midagi ette ei võtnud, kuid ei pea tagantjärele karistamist siiski õigeks.

"Kui sa teed midagi valesti, peaksid sa koheselt karistada saama. Ma ei näe kellegi tagantjärele karistamisel mõtet. See ei ole midagi, mida ma näha tahaksin," sõnas Martinez.