Mängu käik:

Kodumeeskond Barcelona oli mängu jooksul selgelt domineerivam, valdas rohkem palli, jõudis luua ka mõne päris ohtliku skooritegemise võimaluse, kuid Petr Cechi üle mängida ei õnnestunud.

Vast kõige parem moment oli vahetusmehena mängu tulnud Bojan Krkicil, kes üleajal lõi palli peaga mõnelt meetrilt üle värava.

Chelsea' suutis samuti luua paar ärevat olukorda vastase värava all, neist ohtlikeim oli Didier Drogba võiamlus avapoolajal, kuid tema üritused tõrjus Victor Valdes. 

Barcelona ridades sai teisel poolajal vigastada kaitsja Rafael Marquez, teda asendanud Carles Puyol, kel oli all kollane kaart, sai veel ühe hoiatuse ja seega korduskohtumises 6. mail Londonis mängida ei saa.

Meeskondade algkoosseisud:
Barcelona:
Valdes, Alves, Pique, Marquez, Abidal, Toure, Xavi, Iniesta, Messi, Henry, Eto'o.
Vahetusmängijad: Jorquera, Puyol, Gudjohnsen, Bojan, Keita, Silvinho, Hleb.
Chelsea: Cech, Ivanovic, Terry, Alex, Bosingwa, Lampard, Mikel, Ballack, Essien, Malouda, Drogba.
Vahetusmängijad: Hilario, Di Santo, Kalou, Belletti, Anelka, Mancienne, Stoch.

Mängu eelvaade:
Chelsea juhendaja Guus Hiddinki sõnul asub tema meeskond ründama ka Nou Campil, vahendab The Sun. Veerandfinaalis Liverpooliga tõi see Chelsea`le Anfieldil edu.

"Chelsea ei ole meeskond, kes istub kaitses ja ootab paari võimalust kontrarünnakutest. Meie peame mängima julgelt," kinnitas Hiddink.

"Oluline on haarata initsiatiiv ja lüüa Barcelonas värav. Siis on meil ka korduskohtumises suured võimalused," lisas hollandlane.

Ründavat jalgpalli lubab mõistagi ka koduväljakul mängiva Barcelona boss Pep Guardiola: "Me ei oskagi teistsugust jalgpalli mängida kui ründavat."

"Kõige raskemas olukorras tuleb mängida kõige paremini. Peame oleme agressiivsed ja rünnakule orienteeritud," lisas peatreener.

Chelseat ei saa täna aidata distsiplinaarkaristust kandev vasakkaitsja Ashley Cole ning vigastatud Ricardo Carvalho ja Deco. Barcelona on täna täisrivistuses. Hispaania suurklubi raskekahurvägi Lionel Messi, Thierry Henry ja Samuel Eto’o on sel hooajal kolme peale kokku löönud juba 90 väravat.

Kolmapäeval on teises poolfinaalis vastamisi inglaste Manchester United ja Londoni Arsenal.