Chelsea avas skoori teise poolaja alguses, mil John Terry takistamisel tegi karistusalas vea Andre Ooijer ja Frank Lampard realiseeris penalti. Mängu teise värava lõi vahetusest sekkunud Didier Drogba 81. minutil, teatab BBC Sport.

Blackburni peatreener Mark Hughes arvas peale mängu, et John Terry kukkus penaltiolukorras väga kergelt. “See ei olnud mitte mingil juhul penalti. Kahjuks muutis penalti mängu käiku täielikult. Kokkuvõttes mängis meie meeskond märksa paremini.”

Chelsea peatreener Jose Mourinho sõnas peale mängu: “Ütlesin oma mängijatele enne kohtumist, et kaotada üks mäng pole veel draama, eriti kui kaotus tuleb hooaja alguses. Draama pole ka see, kui me pole tabeli tipus, kui me ei saa lubada, et laseme kolmel kaotatud punktil kasvada viie, kuue, seitsme või kaheksani.”

Teises pühapäevases mängus alistas Martin O’Neill`i juhendatav Aston Villa koduväljakul Newcastle Unitedi 2:0. Luke Moore viis Birminghami klubi juhtima juba 3. minutil karistuslöögijärgest olukorrast. Avapoolaja lõpus lõi kodumeeskonna teise värava Juan Pablo Angel.

Laupäevastes mängudes oli Charlton alistanud koduväljakul 2:0 Boltoni, Fulham 1:0 Sheffield Unitedi, Liverpool 2:1 West Ham Unitedi, Manchester City 1:0 Arsenali, Wigan 1:0 Readingu. Tottenham kaotas kodus 0:2 Evertonile ja Watford 1:2 Manchester United`ile.

Ainsana jätkab puhaste paberitega Manchester United, kes on võitnud kõik kolm mängu. Aston Villal ja Evertonil on 7 ning Chelsea`l 6 punkti. Arsenal on suutnud kahe mänguga koguda vaid ühe punkti.

Täna/esmaspäeval mängivad Middlesbrough ja Portsmouth.