Chelsea eest ei saanud vigastuse tõttu kaasa teha kaks põhiväravavahti (Petr Cech ja Carlo Cudicini), kuid kolmas number Hilario mängis veatult. Drogba lõi mängu domineerinud Chelsea võiduvärava teise poolaja alguses. 54. minutil jättis hea väravavõimaluse kasutamata Andrei Ševtšenko, kes esitas enda kohta kahvatu partii.

Meeskondade koosseisud:
Chelsea: Hilario, Boulahrouz, Ricardo Carvalho, Terry, Ashley Cole, Ballack, Lampard, Makelele, Essien, Ševtšenko (Robben 76), Drogba (Kalou 90).
Barcelona: Valdes, Marquez, Puyol (Oleguer 74), Zambrotta, Van Bronckhorst (Iniesta 56), Messi, Deco, Xavi, Edmilson, Gudjohnsen (Giuly 60), Ronaldinho.

Teises A-alagrupi kohtumises võitis Bremeni Werder koduväljakul Levski Sofia 2:0. Väravad lõid Ronaldo Naldo ja Ribas Diego. Kolme vooru järel jätkab Chelsea A-alagrupis täiseduga (9 punkti), Barcelonal ja Werderil on 4 ning Levskil 0 punkti.

Lisaks Chelsea`le teenisid kolmapäeval kolmanda võidu ka Müncheni Bayern B ja Valencia D alagrupis. Bayerni 1:0 võiduvärava Lissabonis kohaliku Sportingu vastu lõi hiljem punase kaardiga platsilt minema saadetud Sebastian Schweinsteiger. Valencia mõlemad väravad Donetski Šahtari vastu lõi Hispaania koondislane David Villa.

Teises B-grupi mängus teenis esimesed punktid Milano Inter, kes oli koduväljakul 2:1 parem Moskva Spartakist — kodumeeskonna mõlemad väravad lõi Julio Cruz. Bayernil on 3. vooru järel 9, Sportingul 4, Interil 3 ja Spartakil 1 punkt.

AS Roma teenis D-alagrupis teise võidu, alistades lõpuminutite väravast (Simone Perrotta) Olympiakose 1:0. Valencial on selles alagrupis 9, Romal 6 ning Šahtaril ja Olympiakosel 1 punkt.

C-alagrupis on tänu paremale väravate vahele liider Liverpool, kes võitis kolmapäeval võõrsil Bordeaux 1:0 — ainsa värava lõi Peter Crouch, kelle jaoks oli see kolmas tabamus sel turniiril. Sarnaselt Liverpooliga on 7 punkti kogunud ka PSV Eindhoven, kes võitis eile võõrsil Galatasaray 2:1, kuigi jäi Sasa Ilici värava järel kaotusseisu. Hollandi meistrile kindlustasid kolm punkti Jan Kromkampi ja Arouna Kone väravad. Galatasaray ja Bordeaux on kolme mänguga kogunud 1 punkti.

UEFA Meistrite Liiga, 18.10.06:
A-grupp Chelsea — Barcelona 1:0
A-grupp Bremen — Levski 2:0
B-grupp Inter — Spartak Moskva 2:1
B-grupp Sporting — Bayern 0:1
C-grupp Bordeaux — Liverpool 0:1
C-grupp Galatasaray — PSV 1:2
D-grupp Valencia — Šahtar 2:0
D-grupp Olympiakos — Roma 0:1