Valitseval meisterklubil Müncheni Bayernil oli täna võimalus minna tõusta liidriks, aga võõrsil tehti 2:2 viik Ragnar Klavani eelmise koduklubi Augsburgiga. Võõrustajad läksid juba esimesel minutil Marco Richteri tabamusest juhtima.

Robert Lewandowski ja Serge Gnabry tabamused viisid omakorda Müncheni hiiu ette. Kui juba tundus, et Bayern saab kolm võidupunkti kirja, siis viimane sõna jäi siiski Augsburgile. Alfred Finnbigasoni värav 91. minutil päästis Augsburgile viigi.

Võimalus liidripositsioonile kerkida oli ka RB Leipzigil ja Wolfsburgil, kes läksid täna omavahel vastamisi. Leipzig pääses juhtima Timo Werneri väravast, viigi tõi tabloole Wout Weghorst.

Tabeli liidrina jätkab hoopis Mönchengladbachi Borussia, kes aga täna pidi kaotust tunnistama. Mönchengladbach sõitis külla tulisele rivaalile Dortmundi Borussiale, kes teenis 1:0 võidu. Ainsa värava lõi kapten Marco Reus.

Mönchengladbachil on liidrina koos 16 silma, sama palju on veel kogutud Wolfsburgil. Neile järgnevad Bayern, Dortmund ja Leipzig, kel kõigil võrdselt 15 punkti. Vaid punkti kaugusele omakorda neist jäävad Schalke 04, Freiburg, Frankfurdi Eintracht ja Leverkuseni Bayer. Käimasoleva nädala lõpuks võib liidrikoht siiski vahetuda. Nimelt on Schalkel oma kohtumine veel pidamata, homme kohtutakse Hoffenheimiga.