Et mängud saaksid jätkuda, tuleb Bundesligal meistriliiga ja esiliiga peale tellida 25 000 koroonaviiruse testi, mis läheb neile maksma 2,5 miljonit eurot. Igat mängijat plaanitakse testida vähemalt kord nädalas. Testitakse ka treenereid ja kohtunikke.

Mängud toimuksid ilma pealtvaatajateta. Maksimaalselt tohiks ühel meistriliiga mängul viibida korraga 322 inimest, esiliigas 270. Staadionile lubataks lisaks meeskondadele ja kohtunikele ajakirjanikud, kaameramehed, dopinguametnikud, turvamehed, väljakumeistrid ja pallipoisid.

Kõik inimesed jagatakse tsoonidesse. Näiteks kõrgliigas lubataks 98 inimest staadionile, 115 tribüünile ja 109 staadionist väljaspoole. Meeskonnad saabuksid staadionile eraldi ning sellised rituaalid nagu kätlemine ja tiimi pildistamine jäetaks ära. Samuti ei jalutaks mängijatega koos murule maskotilapsed.

Meditsiinipersonal peaks kandma kaitsemaske, väljaku ääres peaksid olema kraanikausid ning pressikonverentsid toimuksid virtuaalselt. Kõiki staadionile sisenejaid kraaditakse.

Nakkusohu vähendamiseks peaksid mängijad peale igat kohtumist mänguvormid endaga koju kaasa võtma ja neid seal pesema.

Enamus Bundesliga klubidel on veel pidamata üheksa kohtumist. Jalgpallijuhtide eesmärk on hooaeg lõpetada mai ja juuni jooksul. Esialgse plaani järgi peaksid viimased kohtumised toimuma 27. ja 28. juunil.

Bundesliga hooaja jätkamine seisab nüüd vaid Saksamaa terviseametnike loa taga.