Nii Eesti kui ka Tšehhimaa kaotasid oma vanuse maailma tippudele Saksamaale ja Hispaaniale, homne omavaheline matð otsustab alagrupi 3. ja 4. koha saatuse, teatas EJL-i pressiteenistus.

"Kahe mänguga käis A. Le Coq Arenal meid toetamas 12 340 inimest - see on uskumatu! Tänan teid kõiki väga ja loodan, et suudame homme pakkuda väärilise tasu ja lõpuni võidelda," kommenteeris Eesti U-19 koondise peatreener Frank Bernhardt.

"Turniir on olnud meie jaoks väga raske, sest kohtume maailma tippudega, aga teeme kõik, et panna ilus punkt. Kollaste kaartide tõttu ei saa kaasa teha Martin Tšegodajev, vigastusega on väljas Rauno Alliku. Henrik Ojamaa olukord annab lootust."

Enne U-19 koondiste mänge toimub A. Le Coq Arenal ka Eesti - Ekvatoriaal-Guinea ja Eesti - Portugal mängu piletimüük, seejuures maksab Eesti - Ekvatoriaal-Guinea mängu pääse kohapealt ostes vaid 100 krooni.

Samuti on kohapeal sooduspakkumine: ostes 400-kroonise Eesti - Portugal pileti, maksab Eesti - Ekvatoriaal-Guinea pääse vaid 5 krooni.

Piletite eest on kohapeal võimalik tasuda ka pangakaardiga, kõige muu eest vaid sularahas.