Chelsea ostis Hispaania koondise ründaja viimasel üleminekupäeval esmaspäeval 50 miljoni naela eest, kuid Benítez, kes lahkus Liverpoolist eelmisel suvel, teatas, et selline pakkumine oleks tema ajal tagasi lükatud, vahendab Eurosport.

„Minu arvates rääkisime me eelmisel aastal umbes 70 miljonist naelast,” ütles Benítez BBC-le. „Räägiti, et võibolla tuleb teisest klubist pakkumine. Räägiti umbes 70 miljonist. Ta pole mänginud samal tasemel, aga ta on ikkagi väga hea mängija. See on suur raha, aga võiks olla veel suurem.”

Benítez, kes lasti sel hooajal vaid pärast kuut kuud lahti Milano Interi peatreeneri kohalt ütles lisaks, et unistab ühel päeval taas Liverpooli treenimisest.

„Liverpooli peatreeneriamet on minu jaoks unistus. Seekord tean ma, et Kenny (Dalglish) teeb väga head tööd,” ütles Benítez. „Ma pean ootama ja mänge vaatama, aga kui minult tulevikus küsitakse, kas ma tahan hakata peatreeneriks, siis kindlasti, selles pole kahtlust. Küsimus on, millal. Ma pean igal juhul edasi liikuma.”