Endine tippjalgpallur ja praegune Müncheni Bayerni president Franz Beckenbauer avaldas tänases Bildis arvamusloo kus hindab tiitlipretendentideks tabeliliidrit Wolfsburgi ning kolmandal kohal asuvat Berliini Herthat, vahendab sport.err.ee

"Bayerni tiitlikaitsmine osutuks mulle üllatuseks, panustaksin erapooletuna Felix Magathi juhendatavale Wolfsburgile ning pealinna meeskonnale," kirjutab Beckenbauer.

Bundesligas võrdselt Wolfsburgiga 63 punkti kogunud Bayerni kohta ütles klubi president, et oleks väga rahul kui meeskond tagaks pääsu Meistrite Liiga alagrupiturniirile.

Beckenbauer toetub oma arvamuses liidrite vastastele viimases kahes voorus - jalgpallispetsialisti sõnul on ilmne, et kui Wolfsburg peaks tänases eelviimases voorus lööma Hannoveri, ei peata teda viimases voorus Werder Bremeni vastu miski.

Ka Hertha šansse näeb Beckenbauer nõrkades vastastes, sest Berliini meeskond kohtub eelviimases voorus Schalke 04-ga ning viimases voorus punase laterna Karlsruhega.

Müncheni Bayernil on laupäeval vaja võõrsil hakkama saada Hoffenheimiga, viimases voorus ollakse vastamisi samuti tiitlipretendendi Stuttgartiga.