Kui viimastel hooaegadel on Bayern suutnud tavaliselt paar vooru enne lõppu tiitli kindlustada, siis tänavu oli kuni viimase vooruni kõik lahtine. Dortmundi Borussial oli veel viimases voorus võimalus Bayernist mööduda. Selleks tuli võita Borussia Mönchengladbachi ja loota, et Bayern kaotab Frankfurdi Eintrachtile.

Dortmund võitiski 2:0 Jadon Sancho ja Marco Reusi väravatest, kuid võidu sai kirja ka Bayern. Meisterklubi alistas Frankfurdi koguni 5:1. Kingsley Coman viis Baieri klubi juba neljandal minutil juhtima. 50. minutil suutis Sebastien Haller seisu viigistada, aga seejärel läks Bayern oma teed.

Bayern lõi neli vastuseta väravat. Jala said valgeks David Alaba, Renato Sanchez, Franck Ribery ja Arjen Robben. Kusjuures mõlema vanameistri Ribery ja Robbeni jaoks oli tegu karjääri viimase mänguga Bayerni särgis. Ribery mängis Bayernis alates 2007., Robben 2009. aastast.

Meistrite Liigasse kindlustasid lisaks Bayernile ja Dortmundile pääsu ka RB Leipzig ning Leverkuseni Bayer. Parima väravaküti tiitli sai 22 tabamusega Müncheni Bayerni ründetäht Robert Lewandowski.