B-alagrupis kindlustas Müncheni Bayern 0:0 viigiga koduväljakul Sportingu vastu endale koha play-offi. Teises sama grupi mängus sai väga tähtsa võidu Inter Moskvas Spartaki vastu — 1:0 võiduvärava lõi Julio Cruz.

Bayernil on nüüd 10, Interil 6, Sportingul 5 ja Spartakil 1 punkt.

C-alagrupis tagasid endale edasipääsu play-offi nii Liverpool, kes alistas Bordeaux 3:0, kui ka PSV Eindhoven, kes võitis Galatasaray 2:0. Liverpooli väravad lõid Luis Garcia (23. ja 76. minutil) ning Steven Gerrard (71. minutil). 67. minutil sai punase kaardi Fernando Menegazzo, kes lõi peaga Liverpooli mängijat John Arne Riiset. Eindhovenis peetud kohtumises jäi Galatasaray Stjepan Tomasi eemaldamise järel kümnekesi, PSV väravad lõid Timmy Simons ja Arouna Kone.

Kaks vooru enne alagrupiturniiri lõppu on Liverpoolil ja PSV-l 10 ning Galatasarayl ja Bordeaux`l 1 punkt.

D-alagrupis lõppesid mõlemad teisipäevased mängud viigilise tulemusega — Šahtar mängis Donetskis Valenciaga 2:2, AS Roma kodus Olympiakosega 1:1. Šahtar asus küll kahel korral vastavalt Rodrigues Jadsoni ja Luis Fernandinho väravatest juhtima, kuid Valencia poolel viigistasid Fernando Morientes ja Roberto Ayala. 2:2 viik tähendas, et Valencia on kindlustanud koha 16 parema hulka. AS Roma jäi Julio Cesari värava järel Olympiakose vastu kaotusseisu, kuid 1:1 viigivärava lõi Francesco Totti, kes ei suutnud eelnevalt penaltit realiseerida.

Valencial on nüüd D-grupis 10, Romal 7, Olympiakosel ja Šahtaril 2 punkti.

A-alagrupi keskses mängus olid Nou Campil vastamisi Barcelona ja Chelsea, kelle avamängu Londonis oli Inglismaa meister 1:0 võitnud. Barcelona asus Hispaanias peetud kohtumist juhtima juba 3. minutil Deco kauglöögist. 52. minutil Frank Lampard viigistas, kuid Eidur Gudjohnsen viis 58. minutil Barcelona taas juhtima. Chelsea kangelaseks tõusis Didier Drogba, kes kohtuniku antud lisaminutitel lõi 2:2 viigivärava.

Viik tegi üsna keeruliseks Barcelona olukorra, sest teises A-alagrupi mängus alistas Bremeni Werder 3:0 Levski. Kaks vooru enne alagrupiturniiri lõppu on Chelseal 10, Bremenil 7, Barcelonal 5 ja Levskil 0 punkti. Barcelonal jääb mängida veel võõrsil Levskiga ja viimases voorus koduväljakul Bremeniga.

UEFA Meistrite Liiga mängud, 31.10.06:
A-grupp Barcelona — Chelsea 2:2
A Levski — Bremen 0:3
B Spartak Moskva — Internazionale 0:1
B Bayern — Sporting 0:0
C Liverpool — Bordeaux 3:0
C PSV — Galatasaray 2:0
D Šahtar — Valencia 2:2
D Roma — Olympiakos 1:1

UEFA Meistrite Liiga mängud, 01.11.06:
E Real Madrid — Steaua
E Lyon — Dünamo Kiiev
F Benfica — Celtic
F Copenhagen — Man. United
G Arsenal — CSKA Moskva
G Hamburg — Porto
H AEK — Lille
H Milan — Anderlecht