Nädala algul Meistrite liiga konkurentsist langenud Bayern liikus Bundesligas kullakursil juba pikemat aega ja voor enne hooaja lõppu asi ka ära vormistati.

Otsustavas võidumängus kandis Pep Guardiola meeskonda tipuründaja Robert Lewandowski, kes oli täpne 15. ja 32. minutil. Bayern krooniti seega Saksamaa meistriks juba neljandat hooaega järjest. Ükski Saksamaa meeskond vahemikus 1903-2016 sellega varasemalt hakkama pole saanud.

Õnnelik oli päev ka Ragnar Klavani koduklubile Augsburgile, kes päästis viimasel hetkel 1:1 viigi Schalke vastu. Kuigi Klaas-Jan Huntelaar oli Schalke 82. minutil juhtima viinud, vastas seitse minutit hiljem sellele Daniel Baier, kes seeläbi ka Augsburgi Bundesligasse püsimajäämise kindlustas.

Eesti koondise kapten tegi täna endale soojendusel pisut viga ja platsil ta sedapuhku meeskonda aidata ei saanud. Augsburgil on nüüd 33 vooruga kogutud 38 punkti, mille tulemusena 18 meeskonna konkurentsis 11. kohta hoitakse. Kuigi ohutsoon 16. koha ja Bremeni Werderi näol jääb voor enne hooaja lõppu veel 3 silma kaugusele, siis 15. positsioonist madalamale Augsburg enam langeda ei saa. Nimelt kohtuvad 34. voorus omavahel 16. tiim Werder ja 15. meeskond Eintracht Frankfurt, mis tähendab, et mõlemal meeskonnal Augsburgist mööduda pole võimalik.